Наша адреса:

м. Київ, Івана Огієнка, 15А, ТЦ Європорт - 2 поверх

Інтернет-магазин "Eurobag"

Телефони:
★ (097) 535-70-40
✆ (044) 228-59-23

Email:
info@eurobag.com.ua

Графік роботи

9:00 — 20:00
без вихідних

Угода користувача

Угода користувача

Я згоден (а) з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

Персональні дані

На виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" даю згоду на обробку моїх персональних даних з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання/отримання та здійснення розрахунків за придбані товари/послуги, в тому числі шляхом кредитування. Не заперечую щодо перевірки інформації у відповідних бюро кредитних історій з метою з’ясування відомостей, які стосуються виконання мною взятих на себе зобов’язань по договорам (в т.ч. кредитним), у випадку наявності таких, тим самим розуміючи, що об’єм інформації, яка буде перевірятися, може включати в себе інформацію, яка стосується банківської таємниці, і з’ясування якої буде такою, яка буде повною та достатньою для розуміння мого соціального, майнового стану, платоспроможності та несення можливої подальшої майнової відповідальності, у випадку її необхідності. Я також погоджуюсь з тим, що володілець має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки. В тому числі, на перевірку зазначеної в даній Заявці інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з'ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи.

Ми цінуємо Ваше право на особисте життя та нерозголошення Вашої персональної інформації. Ця Політика конфіденційності - правило, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні нашого веб-сайту https://eurobag.com.ua, при використанні сервісу, при замовленні, листуванні або телефонній розмові. Якщо у Вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте, будь ласка, свої питання або зауваження на електронну адресу: info@eurobag.com.ua.

Яку інформацію ми збираємо

На нашому сайті, в разі, коли Ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого споживача - приміром, ім'я, адреса, номер телефону, e-mail, тощо. Такі дані ми отримуємо лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на нашому сайті, або вказуючи ім'я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від нас. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь у акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Згоду на використання Вашої особистої інформації Ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Персональні дані», за адресою: info@eurobag.com.ua

Чому ми обробляємо персональні дані

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
Ми можемо обробляти Ваші персональні дані для наступних цілей. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Отримання замовлення. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для отримання замовлення, яке Ви зробили, для обробки Ваших запитів, або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети – задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з Вами. Ми можемо використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами, наприклад повідомити Вас про зміну наших послуг або надіслати Вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, що стосуються замовлення, що було Вами зроблено та зв'язатися з Вами в цілях, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта.

Ми діємо відповідно до цієї Політики конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України. Володільцем персональних даних є ФОП Монашненко Ю.О., що знаходиться за адресою : м. Київ, вул. Івана Огієнка 15А .Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення Вами цих даних.

Як збираємо інформацію

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від Вас, та з Вашого відома. Так, коли Ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану Вами інформацію. Коли Ви реєструєтеся в промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для Вашої участі, аби виконати наші зобов'язання перед Вами. Коли Ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо вказану Вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його Вам. Коли Ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану Вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли Ви заходите на наш веб-сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

Розголошення та передача даних

Ми не продаємо, не передаємо та не розголошуємо особисту інформацію, яку отримуємо на нашому сайті, третім сторонам без Вашої попередньої згоди. Ми розкриваємо особисту інформацію лише у випадках визначених чинним законодавством України, а також:

  1. Ми розкриємо інформацію в випадку запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам;
  2. Ми розкриємо інформацію третім особам, що надають нам підтримку та послуги за допомогою яких Ви отримуєте Ваше замовлення.

Може статися, що ми надамо загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агенціям, бізнес партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст і рекламу на нашому сайті для наших споживачів. Ми також можемо збирати дані з файлів веб-реєстрації (таких як Ваш веб-браузер, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом, та які його сторони є найпопулярнішими.

Оновлення цього попередження

Ми можемо в односторонньому порядку змінювати або оновлювати частини цієї політики в будь-який час, без попереднього повідомлення. Будь-ласка, час від часу переглядайте Політику конфіденційності, щоб знати про її зміни та оновлення. Усі зміни до цієї Політики конфіденційності набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви робите замовлення, берете учать в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ви погоджуєтесь з новими умовами Політики конфіденційності в редакції, що діє на цей момент.

У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.

Відгуки
« Нравится в этом магазине услуга Оплата частями.Товар доставлен вовремя,персон ал магазина не подвел.Буду заказывать там еще!»


Арсений

« Выбрала себе яркий симпатичный чемоданчик в этом интернет-магаз ине.Качество ни разу не подвело.Огромн ое спасибо консультантам!»


Alisa

« Долго выбирал функциональную сумку,поскольк у часто путешествую.Лю безные консультанты этого магазина помогли быстро определиться.Н е прогадал.Реком ендую!»


Иван

« Знайомі порадили цей інтернет-магазин.Одразу звернула увагу на широкий асортимент товарів на будь-який смак та ціну.Придбала 4-колісну валізу-достави ли вчасно,цілком задоволена!»


Ілона

«Купила милый маленький красный чемоданчик))) Очень нравится! Спасибо!»


Svetlana

« Заказали чемодан и рюкзак на этом сайте. Долго выбирали, консультировались. Но все же заказали и не прогадали. Доставили на следующий день! Кстати, брали товар по программе Оплата частями от Приватбанка. Все супер. Спасибо!»


Саша

« Сделал заказ на выходных чемодана и думал буду ждать до понедельника, а нет, привезли в тот же день! Респект! За оперативность, Спасибо!»


Игорь

« Заказывал новой почтой чемодан доставили в срок! А упакован был в коробку. Доставка бесплатная.Спасибо!»


Андрей

«Вдячний вам за роботу!»


Валентин

Дякую працівникам!
« Щиро вдячна персоналу магазина за гарну консультацію та допомогу у пошуку товару!»


Ольга Ніжин